Toch nog goed gekomen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Erik
20 Juni 2009 | Canada, Victoria
Donderdag 18 (jaja) juni
Na een voorspoedige reis van Düsseldorf via Schiphol naar Vancouver ben ik vanaf het vliegveld de stad in gegaan. Het hostel was op zich wel makkelijk te vinden en het is een echt hostel. Het ziet er allemaal niet uit maar het is wel schoon en netjes.
Verder weinig meer gedaan vandaag dan wat op bed liggen slapen.
Vrijdag 19 juni.
Vandaag met mijn Italiaanse kamergenoot Vito de stad en Stanley Park wezen verkennen. We dachten hier even doorheen te lopen maar het bleek toch wat groter dan we dachten. Het grootste deel hebben we wel aan de waterkant gewandeld waarbij we zelfs zeehonden voorbij hebben zien zwemmen. Verder hebben we nog even met een Canadese staan praten die ons maar meteen even uitgelegd heeft wat we allemaal wel en niet moeten zien hier in Canada. Op de vraag wat er nog meer te zien was in Vancouver gaf ze aan dat we maar beter meteen verder kunnen reizen.
Bij terugkomst in het hotel wat te eten en reisplannen gemaakt. Verder even een Canadese SIM-kaart gekocht. Dus mocht een van jullie de behoefte hebben me te spreken kan dat op nummer +1-778-317-4905 Mits in het bereik van een gsm-mast want de dekking is hier minder dan 1%.
Daarna nog wat tv gekeken en reisfolders gelezen. De Canadese had er namelijk nog wat afgegeven is ons hostel.
Zaterdag 20 juni.
Vanmorgen vertrokken richting Vancouver Island. Dit is maar een stukje van 130 km ofzo maar doordat je 3 keer moet overstappen van bus en met het veer moet oversteken kostte het me zowat de hele dag. Hier heb ik een klein schattig hostelletje gevonden en heb zojuist de stad een beetje verkend. Nu dus even jullie op de hoogte stellen en dan zo weer richting hostel.
Voor zover het eerste reisverslag van de afgelopen dagen. Foto's e.d. zal ik de volgende keer proberen online te zetten.
Groetjes Erik
21 Juni 2009 - 12:29
Thea:
ha, dus je bent aangekomen op de plek van bestemming. Ga nu genieten van alles wat je tegenkomt. Tot horens,
Groetjes uit Venray -
21 Juni 2009 - 14:53
Grethe:
Goed om te lezen dat je toch op de goede plek terecht bent gekomen. Ben benieuwd welke stunts je nog meer gaat uithalen?
Veel plezier,
Grethe -
22 Juni 2009 - 07:31
Twan En Cindy:
Haai,
Heel fijn dat je goed en wel aangekomen bent! Geniet ervan en we houden de mail in de gaten.
Gr. Twan en Cindy -
22 Juni 2009 - 11:31
Suus:
Eind (uh begin? :) goed, al goed. Ben benieuwd naar je verdere avonturen, geniet ervan!
Gr. uut ut Ven -
22 Juni 2009 - 12:30
Mariella:
Gelukkig ben je de eerste 3 dagen doorgekomen zonder dat er rare dingen gebeurt zijn. Goed voor jou (jammer voor ons, grapje). Veel plezier en ik lees het wel weer.
Groeten,
Mariella -
22 Juni 2009 - 16:26
Henk Wijers:
Hoi, Vertel eens een keer hoe je aan al die hostelletjes komt? Via een gids of zo? Leuk om te horen dat je nu eindelijk kunt gaan genieten. Wij doen dat hier ook hoor!
Groetjes, -
23 Juni 2009 - 13:06
Michel & Henrita:
Ha Erik,
Al weer lekker aan het genieten van je reis, nu je toch nog aangekomen bent? Geniet ervan en we zien je volgend verhaal en foto's wel verschijnen.
Groetjes Michel & Henrita -
29 Juni 2009 - 17:26
Henk En Ada:
Beste Erik,
Het is weer genieten,dat lezen we.Vele spannende dagen en gezellige contacten gewenst.
Joris maakt het goed,dan gaat het met Opa en Oma ook goed.Lieve groetjes,
Henk en Ada.